NailCamp

Uniek concept op hoog niveau!

Nailmasterschool / Nailover Nederland introduceert een uniek trainingsconcept op hoog niveau. Deze training is speciaal voor de professionele nagelstylist die zichzelf wil perfectioneren op het gebied van techniek en nail-art. Het doel van de vierdaagse Nailcamp is om je werk en skills naar een hoger niveau te tillen. De trainingen worden verzorgd door topdocenten International Grand Master Educator Mariana van der Zanden en Master Designer Anca Paval. Voor deze training dien je te beschikken over voldoende basiskennis.

 

Tijdens de Nailcamp staan we onder meer stil bij verschillende – extreme – nagelvormen, vijltechieken, de perfecte sjabloonapplicatie en het zetten van een super strakke smileline. Met verschillende producten leer je prachtige designs maken. We werken bijvoorbeeld met acrylverf, decor paint gel, plastiline, acryl color, soke off en decoraties.

 

Deze vierdaagse training is zeer intensief met lange dagen van 9:30 in de ochtend tot laat in de avond. Geselecteerde technieken worden afgesloten met een examen en je ontvangt een certificaat van deelname. De onderdelen worden blind gejureerd en op basis hiervan is het mogelijk om een level te behalen. De verschillende levels worden hieronder toegelicht.

Wil jij een hoger niveau bereiken ?

Tijdens het examen kan je drie levels behalen.

Nail Expert: toont aan dat je de basisdisciplines beheerst.

Superior Nail Expert: Een stap hoger dan Nail Expert. Het laat zien dat je de basisdisciplines nauwkeurig beheerst.

Technical Nail Expert: Het hoogste level dat je kunt behalen tijdens de vierdaagse NailCamp, Dit eist een hoge nauwkeurigheid en goede prestatie door het goed begrijpen en uitvoeren van de opdrachten.

NailCamp 2021 

I.v.m. Covid19 uitgesteld.