NailCamp

Uniek concept op hoog niveau!

Nailmasterschool  introduceert een uniek trainingsconcept op hoog niveau. Deze training is speciaal voor de professionele nagelstylist die zichzelf wil perfectioneren op het gebied van techniek en nail-art. Het doel van de  Nailcamp is om je werk en skills naar een hoger niveau te tillen. De trainingen worden verzorgd door topdocent International Grand Master Educator Mariana van der Zanden . Voor deze training dien je te beschikken over meer dan voldoende basiskennis.

Tijdens de Nailcamp staan we onder meer stil bij verschillende – extreme – nagelvormen, vijltechieken, de perfecte sjabloonapplicatie en het zetten van een super strakke smileline. Met verschillende producten leer je prachtige designs maken. We werken bijvoorbeeld met acrylverf, decor paint gel, plastiline, gelpolish en gelpaint decoraties.

 

 

 

Nailmasterschool  introduceert een uniek trainingsconcept op hoog niveau. Deze training is speciaal voor de professionele nagelstylist die zichzelf wil perfectioneren op het gebied van technieken, trend en nail-art. Het doel van de  Nailcamp is om je werk en skills naar een hoger niveau te tillen. Deze training is geschikt voor stylistes die een degelijke opleiding hebben gevolgd of bij ons de opleiding afgerond hebben. De trainingen worden verzorgd door topdocent International Grand Master Educator Mariana van der Zanden en NailMaster Educator Dieuwertje Both.

Totaal pakket van 4 volle dagen

- 21 tot 24 maart

Het adres: Beukenlaan 43, 5541vk Reusel de mierde

Telefoon: 0031647968915

- tijden dagelijks van 9 tot ongeveer 18.00uur en zondag de laatste dag tot ongeveer 17.00 uur

Betaling:

- wilt u zeker van uw plaats zijn dan kunt u kiezen uit optie Aanbetaling van €150 ex.btw. 

- U kunt kiezen optie volledig bedrag betalen van €650ex.btw

- 14dagen vooraf dient u het  restant bedrag €450ex.btw. te betalen 

 

LET OP - er is beperkt plaats dus reserveer uw plaats op tijd om  telleurstelling te voorkomen.

Uniek in Nederland en Europa: tiendaagse Nailcamp in diverse technieken om je skills naar een hoger niveau te tillen.

 

Voor wie?

Nailcamp is speciaal voor stylistes die zichzelf willen onderscheiden en dromen waar willen maken. De NailCamp is toegankelijk voor nagelstylisten met minimaal vier jaar ervaring en een goedlopend salon , maar ook die alle salon technieken beheersen zoals salon nagels, salon nail art. Stylistes die de droom hebben om les te mogen geven, strevers naar kwaliteit en hoger niveau.

 

Wat is Nailcamp?

Tijdens Nailcamp leer je niet alleen je technieken te verbeteren, maar streef je naar het niveau van een Master. 

 

Ben jij een strever en wil jij meer dan 'gewoon' je salon runnen? Wil je les gaan geven? Ben jij getalenteerd in bepaalde technieken en wil je erkenning voor je talent? Dan is dit je kans om je droom waar te maken.

Samenwerking: u hebt de mogelijkheid om met onze producten te werken en intern opgeleid worden met O.a. Praktijk stage ervaring op doen in les geven en het andere kant leren vanuit oogpunt van een docent. Deze optie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heb jij de skills en het oog voor (talent) dan ga jij je droom waar maken. Stylistes die de kans maken op samenwerking verband moet gevestigd zijn in een geschikte regio. Wij hebben slechts 5 beschikbare plaatsen voor Nederland. Docent(verkoop punt) moet een ruime afstand hebben van een ander NM verkoop punt. 

 

Wanneer is Nailcamp?

Nailcamp start in 2024 . Het programma bestaat uit 8 volle dagen verdeeld in  twee stappen. 4 dagen achter elkaar per keer les van 9 tot 18.00 uur met de nodige middag pause en nog een korte om 15 uur.

Datums: bespreekbaar 

Tijden: U wordt verwacht om 9.00 uur , een eind tijd kan weleens uitlopen . Indicatie eind tijd tussen 17.30.00 en 18.30 uur

 

Titels

Tijdens Nailcamp kan je een titel behalen op basis van je talent en dagelijkse beoordelingen voor een deel van de technieken. Hiermee heb je een bewijs van je expertise voor eventuele toekomstige cursisten Deze worden meegenomen in de eind examen. Nadat u de volledige programma afgerond hebt wordt er een datum ingepland voor eind examen. U krijgt voldoende de tijd om de technieken te ofennen voordat u de examen komt doen. Er komen geen extra kosten bij voor de examinatie. De prijs die u betaalt is inclusief examen. .

 

- Soak Off Gelpolish Master 

- Technical Master 

- Extreme Shapes Master 

- NailMaster Educator

 

Het hoogste te behalen level is de titel Nailmaster Educator. Voor deze titel krijgt u na afloop uitnodiging voor praktijk ervaring bij ons ter plaatse en kennis over leerstof /theorie en les opbouw voor uw toekomstige cursisten. Bij het behalen van deze titel gaat u met onze merk werken en les geven.

 

Het programma:

Technieken Opleiding:

- NNT (natural nail treatment) e-manicure combi en gelpolish perfectie

- shorties NNT Flexel

- babyboom white & color

- competition french (salon editie kort)

- coffin versus ballerina ( salon editie)

- slim almond (salon editie)

- fine liners art

- aquarel art
- decor nail art gelpolish art

- plastiline nail art Flat , decoratief

- stiletto extreem shape inlay art

- russian almond inlay art

Wat moet je meenemen?

- freesmachine met bitjes

- isopropylalcohol

- nailwipes

- cuticle pusher

- sjabloonschaar

- cuticletang of schaar
- pinchtang Competition nails (ook bij ons verkrijgbaar)

- nail-art penselen

-gelpenseel, polygel penseel , dappedish 

- portable stofafzuiging (ook bij ons verkrijgbaar)

Inclusief:

- lunch en drinken.

- gebruik van onze ledlampen zodat we zeker zijn van de juiste uitharding

- gels, nail-art gels, vijlen en nageldecoratie.

 

Pakket aanschaffen

Er is ook een mogelijkheid om een klein pakket aan producten aan te schaffen om thuis mee te oefenen. Als deelnemer van NailCamp krijg je een maximale korting van maar liefst 30% op onze producten tijdens de bootcamp (20%op electra). De korting kan niet ingewisseld worden in combinatie met andere acties.

Je plaats alvast reserveren:

Er zijn maar slechts 5 plaatsen beschikbaar.Wilt u volledig bedrag cash betalen? Dan dient u een afspraak te maken om ter plaatsen in te schrijven en betalen.

Uitzonderingen:

Er wordt model eaccepteerd in uitzonderingen gevallen waarbij uw eigen nagels niet geschikt zijn voor trainingen als deze door bepaalde aandoeningen extreem dun zijn en beschadigd. Om de schade te beperken mag u een model meenemen. Blijkt dat u ter plaase toch geschikte nagels voor hebt dan moet uw model de lesruimte verlaten. Model mag niet deelnemen aan demo uitleg technieken.  Hij/zij mag slechts aanwezig zijn als u de geleerde techniek moet in praktijk brengen.

Inschrijving geld vooruit betaling kan niet geretourneerd worden aangezien wij uw plaats vooruit moeten reserveren. Als u eenmaal betaald hebt is er geen terug gave van het bedrag. Bij ernstige situaties in overleg kunnen de lessen verplaatst worden naar andere datums.

 

Kleine impressie eerste editie NailCamp