Opleiding, Trainingen & Workshops voor NagelStylistes

Wil jij weer een nieuwe start maken ? Heb je in het verleden een opleiding nagelstyliste gevolgd? Wil jij bijscholing en de nieuwste perfectie salon nagel technieken leren? Jij hebt je basis afgerond maar jij wilt nu je technieken perfectioneren? Dan is de vierdaagse opleiding zeer geschikt voor jou. Na deze training ben je klaar om vol zelfvertrouwen te starten met jouw eigen salon. Heb je recent een opleiding gevolgd, maar ben je niet tevreden over het resultaat? Dan adviseren we je om de opleidingen binnen de categorie ‘beginners’ te bekijken of  contact met ons op te nemen.

Twijfel je over de aangeboden mogelijkheden en wil je graag een aangepaste opleiding naar jouw wensen? Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Smart tips zijn helemaal hot item in de Nagelbranche. Deze les is inclusief tipbox 120 stuks smart tips. Deze tips zijn niet als traditionele tips die wij kennen waarbij deze bevestigd worden met tiplijm. Wil jij snel je eigen nagels verlengen met perfecte c-curve? Dit is super leuk om te leren. Deze les is enkel in gel of polygel systeem. 

- Model nodig. 

- neem uw eigen producten mee

- lunch zelf voor zorgen