Opleidingen voor herintreders. Stylistes die meer dan 3jaar geen nieuwe technieken geleerd hebben of een opleiding online/elders gevolgd hebben en deze willen updaten volgens de nieuwste technieken. Stylistes die meer dan 4 jaar niets gedaan hebben en een opleiding elders gevolgd hebben waarbij met plaktips ipv sjabloon hebt geleerd , dan adviseren wij u aan om een opleiding Nagelstyliste te volgen.U hebt diverse mogelijkheden waar uit u kunt kiezen. We werken met onze Professionele Merk NailMaster. Uitleg en demonstraties worden uiteraard enkel met onze producten gegeven. U mag ook uw eigen producten gebruiken in de les. U bent echter niet verplicht om onze producten te kopen. Uiteraard is beter om meteen goed te leren met goede hoogwaardige producten. Wij accepteren niet ongekeurde producten of producten die buiten EU gekocht zijn of overjarige producten. 

Dit cursus is geschikt voor Stylistes die een opleiding hebben gevolgd en werkervaring hebben maar nog geen kennis van Gel of Hybride Gel (polygel) hebben. Cursus bevat enkel praktijk les en gebruik maken van onze materialen en producten tijdens de les. Wenst u na afloop van deze cursus met onze producten te werken dan kunt u deze online of ter plaatse kopen. 

Bij het boeken van deze cursus dient u in de opmerkingen aan te geven welke systeem u kiest: GEL of HYBRIDE GEL (polygel)

Lessen van 13.00 tot 17.00 uur

Model: u werkt op uwzelf of een model die u zelf dient te regelen.

Dag 1- product kennis ,product controle, natuurlijke nagels versterken 

Dag 2- natuurlijke nagels verlenging met sjabloon one tone voorzien van een gelpolish kleur 

Dag 3- babyboom verlenging met sjabloon 

Dag 4- nabehandeling technieken 

Na afloop van dit cursus ontvangt u een certificaat 

De lessen zijn te volgen op een zaterdag. 

Voordat u dit cursus boekt dient u eerst contact op te nemen voor beschikbare plaats. U kunt per direct starten.

Deze Opleiding is geschikt voor stylistes die aantaal jaren ervaring hebben inclusief freestechnieken. Dit pakket lessen bevat geen producten. U mag de producten zelf kopen bij ons in de webshop of ter plaatse.

Onze aanbevelingen: Silk gel van Studio Line of Hybride Gel

Inhoud:

- Salon nagel vorm ( kies twee vormen square of amandel modern)

- product controle

- vijl en kijktechnieken

- perfect shape

- e-manicure freestechnieken

- perfectie gelpolish laktechniek

- nabehandeling technieken 

Betreft enkel nagels in een kleur en geen french manicure.

Lessen te volgen om de 14 dagen van 10.00 tot 16.30 op  zaterdag. Vraag eerst naar de beschikbare datums als u per direct wilt starten.

Een volle dag les van 10.00 tot 16.30

Les is enkel te volgen op een Zaterdag (vraag vooraf naar beschibaarheid plaats)

Deze les is geschikt voor stylistes die nog niet dit product polygel hebben en het willen leren . Echter we radden het aan als u nog nooit les gehad hebt en meer wilt leren of eigen salon wilt starten om een minimaal 7 daagse basis Nagelstyliste opleiding te volgen waarbij u meer leert zodat ook uw kennis breder wordt . 

Wat leert u:
- product kennis en werkwijze 

- product plaatsen en styleren

- sjabloon plaatsing en verlenging natuurlijke nagels

- vijltechnieken

- nabehandeling uitleg