Home » Opleiding, Trainingen & Workshops voor Stylistes

Opleiding, Trainingen & Workshops voor NagelStylistes

Wil je starten als nagelstylist en heb je in het verleden een opleiding gevolgd? Dan is de vierdaagse herintreders opleiding zeer geschikt voor jou. Na deze training ben je klaar om vol zelfvertrouwen te starten met jouw eigen salon. De training is zeer geschikt voor als je meer dan vier jaar geen training meer hebt gevolgd. Heb je recent een opleiding gevolgd, maar ben je niet tevreden over het resultaat? Dan adviseren we je om de opleidingen binnen de categorie ‘beginners’ te bekijken of om contact met ons op te nemen.

Twijfel je over de aangeboden mogelijkheden en wil je graag een aangepaste opleiding naar jouw wensen? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wilt u een specifieke salon nagel vorm leren? U kunt kiezen uit: classic almond, tapered square, squoval, Balerina, square, merylin, french manicure of french twist. Neem contact op via chatbericht om in overleg een datum in te plannen. 

De wens van iedere Styliste om sneller te kunnen werken. In deze 3 daagse training leert u nieuwe technieken van product plaatsen, vijlen en nabehandeling snelheid. Stuur ons bericht via het contact formulier over datum en beschikbaar plaats.

Smart tips zijn helemaal hot item in de Nagelbranche. Deze les is inclusief tipbox 120 stuks smart tips. Deze tips zijn niet als traditionele tips die wij kennen waarbij deze bevestigd worden met tiplijm. Wil jij snel je eigen nagels verlengen met perfecte c-curve? Dit is super leuk om te leren. Deze les is enkel in gel of polygel systeem. 

- Model nodig. 

- neem uw eigen producten mee

- lunch zelf voor zorgen 

Back to modern Nail Styling. Basis Profs 4 volle dagen les van 10.00 tot 16.30 uur. U kunt per direct starten vanaf september. Lesdagen zullen om de 2 weken zijn. Deze worden in overleg van beschikbaarheid ingepland. Zie ook cursus incl.start pakket producten. Voordat u de stap tot betalen zet eerst Planning in overleg met docent via het contact formulier. 

 

Leer in een Dag de perfecte manicure geven. E-manicure is letterlijk electrische manicure. Deze les is enkel geschikt voor stylistes die de basis freestechnieken al beheersen.

Les is van 10.00 tot 16.30

Eerst contact via chatbericht voor beschikbaarheid datum in overleg. 

Wilt u aaan wedstrijden meedoen en perfectioneren? Deze les is speciaal ontwikkeld voor Stylistes die meedoen aan wedstrijden en alle ins & outs willen leren zodat een mooie prestatie kunnen leveren. U kunt kiezen voor een les of voor een pakket lessen. Wilt u echter presteren dan is een les niet voldoende. Zie ook pakket lessen