NAILCAMP STARTERS is een Uniek Concept speciaal ontwikkeld voor starters die nog twijfels hebben of dit beroep iets voor hen zal zijn of voor mensen die financieel niet een uitgebreide opleiding kunnen permiteren. 

De voordelen van de NailCamp Starters:

- u kunt per direct starten zonder teveel investering

- tijdens de eerste NailCamp Level 1 van 3 volle dagen les. NailCamp Level 1 werkt u volledig met onze materialen en producten, dus u hoeft enkel aanwezig te zijn. Lunch zelf mee te nemen, koffie en thee wordt door ons gratis aangeboden.

- u hoeft na afloop van de eerste drie dagen cursus geen producten te kopen maar het is wel mogelijk om een al niet te dure starters pakket bij ons ter plaatse te kopen. Het is wel handig als u wenst thuis te kunnen oefenen. Hebt u de eerste 3 dagen nail camp gevolgd? Dan kunt u verder gaan naar NailCamp Level 2 van 4 volle dagen. Naderhand krijgt u dan ook toegang tot andere trainingen of bijschollingen. Op de bijscholing pagina kunt u kiezen uit diverse lessen voor een gereduceerde prijs. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stylistes die bij ons opleidingen of trainingen gevolgd hebben.