Home » Opleidingen Startende Nagelstylist/e Worden

NailMasterSchool biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van gel, gellak, acryl, polygel of een combinatie hiervan. Tijdens de opleiding leer je alle vaardigheden die je als professional nodig hebt. Voor de basisopleidingen heb je geen voorkennis nodig.

Wil je na de opleiding meer kunnen bieden aan je klanten en extra inkomsten genereren? Volg dan één van de extra workshops om jezelf te onderscheiden. 

Deze opleiding is voor beginners die professioneel gellac willen aanbieden en eigen nagelstudio willen starten. In deze 4 dagen opleiding leert u alle ins & outs over gellac technieken e-manicure.

De eerste stap van nagelstyling is manicure en gellac plaatsen. 

In deze 3 dagen leert u handmattige basis manicure geven met een gellac kleur.....lees verder

De zesdaagse opleiding Acryl is een goede basis om jouw droom waar te maken. Met deze opleiding heb je de basis in handen om je te onderscheiden van de rest. Persoonlijke aandacht, begeleiding en perfectie staan voorop.

 

De zesdaagse opleiding Gel is een goede basis om jouw droom waar te maken. Met deze opleiding heb je de basis in handen om je te onderscheiden van de rest. Persoonlijke aandacht, begeleiding en perfectie staan voorop.

Met deze 8 daagse opleiding heb je de basis in handen maar ook de freestechnieken pakket waardoor jij een stap vorop loopt kwa sneelheid en moiere werk aflevert. Persoonlijke aandacht, begeleiding en perfectie staan voorop.

  1. Met deze 8 daagse opleiding heb je de basis in handen maar ook de freestechnieken pakket waardoor jij een stap vorop loopt kwa sneelheid en moiere werk aflevert. Persoonlijke aandacht, begeleiding en perfectie staan voorop.

Wil jij professioneel aan de slag als nagelstyliste? Wil jij je helemaal specialiseren als expert op het gebied van gel? De twaalfdaagse opleiding is de meest complete opleiding in systeem Gel in Benelux.

Wil jij professioneel aan de slag als nagelstyliste? Wil jij je helemaal specialiseren als expert op het gebied van gel? De twaalfdaagse opleiding is de meest complete opleiding in systeem Acryl in Benelux.

 

  1. Overgel is een revolutionair, hybride product met dezelfde verwerking als acryl. Overgel is speciaal ontwikkeld voor nagelstylisten die niet tegen geur/stof kunnen. Zo heeft het de voordelen van zowel het gel- als het acrylsysteem.

Wil jij écht alles leren op het gebied van nagelstyling? Wil je aan de slag met verschillende systemen en technieken? De allround opleiding tot nagelstylist is een 21-daagse opleiding waarmee jij je kan onderscheiden van de rest.